Workshop ‘Elektrotechnische tekening lezen’

Workshop op aanvraag
De workshop ‘Elektrotechnische tekening lezen’ is niet op basis van open inschrijving, maar op aanvraag. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Het doel van de workshop is samen met de deelnemer(s) de relatie te leggen tussen de tekening en de werkelijkheid in de praktijk.

Duur: 1 dag of 2 dagdelen. Maximum aantal deelnemers: 6

Elektrotechnische tekening lezen
De workshop Elektrotechnische tekening lezen bestaat uit de volgende onderwerpen:

• Stuurstroom
• Hoofdstroom
• Bedieningsorgaan: tijdvertraging, thermisch relais en drukknoppen
• Actoren: motor, signalering en ventielen
• PLC
• Watervalmethode

Deze onderwerpen worden behandeld aan de hand van het tekeningpakket van Sijbrand Seine Mens en Techniek. Daarnaast is er ruimte om elektrotechnische tekeningen van het eigen bedrijf door te nemen.

We maken gebruik van de volgende literatuur

Combineren
Duur dag of 2 dagdelen. Dagdeel 1 van de workshop tekeninglezen kan met dagdeel 1 van de workshop storingzoeken kunnen worden gecombineerd tot een training van 1 dag. Dit kan op locatie bij Sijbrand Seine Mens en Techniek in Zwolle, of op locatie (mits er krachtstroom voorhanden is). Het bedrijfsdeel komt dan te vervallen.

Neem contact op

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Aaldert

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer