NEN 3140 cursus (maatwerk)

De NEN 3140 cursus is een maatwerktraining op uw locatie. Sijbrand Seine Mens en Techniek biedt de volgende opleidingsmogelijkheden:

  • Voldoende Onderricht Persoon (VOP) 1e– of her-instructie
  • Vakbekwaam Persoon (VP) 1e– of her-instructie
  • Werk-Verantwoordelijke (WV) 1e– of her-instructie
  • Installatie-Verantwoordelijke (IV) 1e– of her-instructie
  • Implementatie bedrijfsvoering NEN 3140 in uw organisatie.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft als startpunt van de diverse trainingen de beleving van uw werknemer. Wat komt hij of zij dagelijks tegen op het gebied van veilig werken aan een elektrische installatie? Die beleving wordt vertaald naar praktische opdrachten bij u op de werkvloer en deze wordt ondersteund met theorie.

Compleet NEN 3140-traject
Tevens wordt de aanwijzing besproken en getoetst op actualiteit. Het doel bij deze aanpak is het vakmanschap van uw werknemer aan te tonen, welke behoort bij de aanwijzing. Vakmanschap behelst kennis, vaardigheid en houding. Bij de implementatie wordt u geheel ontzorgd en draagt Sijbrand Seine Mens en Techniek het gehele traject compleet aan u over. Deze implementatie kan opgenomen worden in uw RI&E.

We maken gebruik van de volgende literatuur

NEN 3140 certificaat
Bij de diverse trainingen wordt een certificaat van deelname verstrekt en indien gewenst kan de training afgesloten worden met een maatwerktoets.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Aaldert

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer