NEN 1010 cursus (maatwerk)

De NEN 1010 cursus is een maatwerktraining. Bij deze cursus gaat Sijbrand Seine Mens en Techniek in op de volgende aspecten die in deze tijd horen bij de aanleg van een elektrische installatie:

  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Doeltreffendheid

Deze 3 punten worden in de training nader uitgewerkt met praktijkvoorbeelden van uw werknemers. Doel van deze aanpak is een transfer te maken van detail gericht norm naar doelgerichte norm.

Maximaal aantal deelnemers: 6 medewerkers.

NEN 1010 cursus van 1 of 2 dagdelen
De inhoud kan indien gewenst training kan aangepast worden voor engineers, hoofd TD’ers en monteurs binnen uw organisatie. De training behelst 1 dag of 2 dagdelen. Sijbrand Seine mens en techniek werkt met de nieuwe NEN 1010 versie 2015.

We maken gebruik van de volgende literatuur

NEN 1010 certificaat
De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname. Deze training kan op locatie worden verzorgd of, indien gewenst, bij Sijbrand Seine Mens en Techniek te Zwolle.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Aaldert

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer