Workshops ‘Elektrotechniek voor gevorderden’

Om het werk binnen de elektrotechniek goed uit te voeren is één ding heel erg belangrijk: basiskennis. Maar uit ervaring blijkt dat juist die basiskennis en basisvaardigheden bij veel mechanische monteurs en technische operators ontbreken. Ook bij gevorderden. Vervelend voor de medewerker zelf, maar ook voor de klant.

Speciaal voor hen heb ik de cursusreeks ‘Elektrotechniek voor gevorderden’ ontwikkeld. Voor medewerkers die verder de diepte in willen, is deze workshopreeks een uitkomst. We gaan hierin verder waar de basisreeks stopt.

Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de kennis over complexe schema’s, sensoren, frequentieregelaars en storingzoeken onder de knie en kunnen ze de opgedane kennis tegelijkertijd toepassen in de praktijk. De training is voor 70 procent praktijkgericht en wordt ondersteund met de nodige theorie. De behandelde kennis en vaardigheden kunnen bovendien worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het volledige cursusstraject, maar in overleg ook per avond. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, is er plek voor maximaal 6 personen per avond.

Kosten
De kosten, inclusief een studiemap, koffie en thee bedragen € 745,00 exclusief btw. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Locatie

De workshops worden gegeven op de practicumlocatie aan de Loggerweg 4-20 in Zwolle (Bedrijventerrein Voorst C).

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder of neem persoonlijk contact op via info@sijbrandseine.nl of 038-7920030. We zien u graag!

Opleidingsschema
De workshopreeks is opgebouwd uit onderstaande thema’s en onderwerpen:

  • Begrijpend lezen van uiteenlopende elektrotechnische schema’s
  • Sensoren en overige benaderingsschakelaars
  • Noodstop technieken
  • Diverse motoren en de regeling hiervan
  • (Basis) PLC techniek
  • Het lokaliseren van storingen in schakelingen

Inschrijven voor deze training

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

U krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw aanmelding.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.