Workshopreeks ‘Basis Elektrotechniek’ / ‘Elektrotechniek voor beginners’

Om het werk binnen de elektrotechniek goed uit te voeren is één ding heel erg belangrijk: basiskennis. Maar uit ervaring blijkt dat juist die basiskennis en basisvaardigheden bij veel mechanische monteurs en technische operators ontbreken. Vervelend voor de medewerker zelf, maar ook voor de klant.

Speciaal voor wie de basisvaardigheden van elektrotechniek onder de knie wil krijgen heb ik de cursusreeks ‘Basis Elektrotechniek / ”Elektrotechniek voor beginners’ ontwikkeld. Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de basiskennis over relaisschakelingen, draaistroom, elektromotoren en schema’s onder de knie en kunnen ze de opgedane kennis tegelijkertijd toepassen in de praktijk. De training is voor 70 procent praktijkgericht en wordt ondersteund met de nodige theorie. De behandelde kennis en vaardigheden kunnen bovendien worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het volledige cursusstraject, maar in overleg ook per avond. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, is er plek voor maximaal 6 personen per avond of ochtend.

Kosten
De kosten, inclusief een studiemap, koffie en thee bedragen € 550,00 exclusief btw. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Aanmelden
De workshops vinden op maandagmiddag plaats van 13.00 uur tot 15.30 uur en op maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur aan de Loggerweg 4-20 in Zwolle (Bedrijventerrein Voorst C). Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder of neem persoonlijk contact op via info@sijbrandseine.nl of 06-20318157. We zien u graag!

 

Direct inschrijven

 

 

Opleidingsschema’s 

De eerstvolgende training start op 10 september 2018 en op 14 januari 2019.
De workshopreeks is opgebouwd uit onderstaande thema’s en onderwerpen:

Januari 2019

Datum Thema Onderwerpen Theorie
Momenteel geen beschikbare data

Inschrijven voor deze training

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

U krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw aanmelding.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.