Workshops (open inschrijving & maatwerk)

Open inschrijving

Workshopreeks ‘Basis Elektrotechniek’ 

Speciaal voor wie de basisvaardigheden van elektrotechniek onder de knie wil krijgen, is de cursusreeks ‘Basis Elektrotechniek’ / ‘Elektrotechniek voor beginners’ ontwikkeld. Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de basiskennis over relaisschakelingen, draaistroom, elektromotoren en schema’s onder de knie en kunnen ze de opgedane kennis tegelijkertijd toepassen in de praktijk.

Meer informatie

Workshopreeks ‘Elektrotechniek voor gevorderden’ 

Voor medewerkers die verder de diepte in willen, is deze workshopreeks een uitkomst. Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de kennis over complexe schema’s, sensoren, frequentieregelaars en storingzoeken onder de knie en kunnen ze de opgedane kennis tegelijkertijd toepassen in de praktijk. De training is voor 70 procent praktijkgericht en wordt ondersteund met theorie.

Meer informatie

Workshopreeks ‘Basis Elektronica’ 

Kennis van elektronica komt in diverse vakgebieden goed van pas. Vaak ontbreekt het medewerkers echter aan een gedegen basiskennis. Speciaal voor wie de basisvaardigheden van elektronica onder de knie wil krijgen, is ik de cursusreeks ‘Basis Elektronica’ ontwikkeld. Deelnemers krijgen onder andere de basiskennis over weerstanden, transistoren en spanningsregelaars onder de knie.

Meer informatie

Workshopreeks ‘Basis Pneumatiek’ 

Speciaal voor wie de basisvaardigheden van de Pneumatiek onder de knie wil krijgen, is de cursusreeks ‘Basis Pneumatiek’ ontwikkeld. Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de basiskennis van pneumatische besturingen met 3/2-, 4/2- en 5/3-ventielen, enkel- en dubbelwerkende cilinders, eindstandmelders, EN- en OF-poort en elektrische pneumatische besturingen onder de knie.

Meer informatie

Maatwerk & incompany

Workshop ‘Elektrotechnische tekening lezen’

De workshop Elektrotechnische tekening lezen is op aanvraag. Het doel is samen met de deelnemer(s) de relatie te leggen tussen de tekening en de werkelijkheid in de praktijk. Duur: 1 dag of 2 dagdelen.

Meer informatie

Workshop ‘Storingzoeken’

De workshop Storingzoeken is niet op basis van open inschrijving, maar op aanvraag. Tijdens de workshop werken we aan het oplossen van een casus rondom Aardlekschakelaar en werken we met de PDCA cirkel. Duur: 1 dag of 2 dagdelen.

Meer informatie

NEN 3140 cursus (maatwerk)

De NEN 3140 cursus is een maatwerktraining op uw locatie. Sijbrand Seine Mens en Techniek biedt diverse opleidingsmogelijkheden. De beleving van uw werknemer en praktijkvoorbeelden vormen het startpunt van de diverse NEN 3140 trainingen.

Meer informatie

NEN 1010 cursus (maatwerk)

De NEN 1010 cursus is een maatwerktraining. Bij deze cursus gaat Sijbrand Seine Mens en Techniek in op diverse aspecten die in deze tijd horen bij de aanleg van een elektrische installatie. Deze wordenv oor een optimale toepassing van de opgedane kennis nader uitgewerkt met praktijkvoorbeelden van uw werknemers.

Meer informatie

Workshop ‘Elektrische installaties in en rondom een woning’

Speciaal voor wie een cursus wil volgen op het gebied van de aanleg en het onderhoud aan een elektrische installatie in en rondom een woning, is deze workshop ontwikkeld. Doelgroep: klussers, huismeesters, loodgieters en CV-monteurs. Duur: 2 dagen of 4 dagdelen.

Meer informatie

Workshop ‘Elektrotechniek voor vissermannen’

Deze workshopreeks is speciaal ontwikkeld voor vissermannen die weinig ervaring hebben met elektrotechniek, maar die wel de basisvaardigheden van elektrotechniek voor de pulsvisserij onder de knie willen krijgen. De workshops kunnen deels of geheel aan boord van een kotter worden verzorgd.

Meer informatie