Teamuitbreiding bij Sijbrand Seine Mens en Techniek

  • 17 juni 2019

Mooi nieuws! Sijbrand Seine Mens en Techniek breidt uit met de komst van trainer Robert Homsma. Na een aantal jaren van samenwerking is besloten gezamenlijk verder te gaan. De komst van Robert brengt extra kennis en meer opleidingsmogelijkheden met zich mee.

Robert en Sijbrand werkten al een aantal jaar samen bij een gezamenlijke opdrachtgever. Een samenwerking die beiden erg bevalt. “Sijbrand en ik denken over veel dingen hetzelfde en het klikte goed”, vertelt Robert.

35 jaar ervaring

Robert heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kent het merendeel van de industriële bedrijven in Nederland van binnen en buiten. Sijbrand: “Dit is een enorm goede aanvulling. Het maakt ons als bedrijf flexibeler. Daarnaast kunnen we met elkaar sparren over de inhoud van maatwerkopleidingen en open trainingen en dat geeft ook nieuwe energie.”.

Met de komst van Robert is er bovendien extra kennis in huis op het gebied van onder meer elektronica en besturingssoftware. Voor opdrachtgevers verandert er verder niets. Zij kunnen nog steeds rekenen op dezelfde diensten en opleidingsaanpak.

Mensen helpen

“Door onderdeel te worden van Sijbrand Seine Mens en Techniek kan ik de kennis die ik in het werkveld heb opgedaan overbrengen op anderen. Ik houd namelijk van mensen én van elektrotechniek”, legt Robert uit.

“Samen met Sijbrand kan ik doen wat ik het liefst doe, namelijk mensen helpen beter te worden in hun vak. Wanneer mensen echt wat aan mijn opleidingen en advies hebben gehad en daardoor met hun kennis verder kunnen komen in hun loopbaan, dan vind ik dat het mooiste wat er is.”

Kennismaken?

Kennismaken met Robert? Neem contact op via 038 – 792 00 30 of stuur een e-mail naar robert@sijbrandseinemensentechniek.nl.