Recensies

Behulpzaam en veel kennis

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Prettig en behulpzaam

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Goed en leerzaam

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Steviger in je schoenen

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Vooral leerzaam

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Echt zinvol

Zeer goed gegeven cursus. Ik heb weer veel opgestoken en geleerd. Echt zinvol. Hele goede cursusleider die die verhaal continu boeiend heeft verteld.

Wensen van de groep

Praktisch ingestoken docent die durft af te wijken van de theorie om meer in te gaan op de wensen van de groep. Goede uitleg en probeert mensen op een positieve manier te activeren.

Bewust van het hoe en waarom

Alle deelnemers zijn enthousiast over de training. De cursus was erg toegespitst op onze medewerkers en hun werkzaamheden hier; het is ervaren als maatwerk en er werd ook de tijd genomen om vragen te beantwoorden en zaken (nogmaals) uit te leggen. Wat we nu ook zien is dat de deelnemers in hun werk ook zelf dingen opvallen omdat ze zelf gaan nadenken nav de training, ze worden zich bewust van het hoe en waarom.

Beter vragen beantwoorden

Sijbrand geeft belangrijke oefenstof. Ik heb vooral veel gehad aan het erkennen en meten van elektromotoren. Ik kan nu beter de vragen van mijn klanten beantwoorden.

Goede basis

De trainingen geven een goede basis, de theorie sluit aan bij de praktijk. Als het goed is, zorgt het voor wat standarisatie en duidelijke afspraken, zodat iedereen de werkzaamheden hetzelfde uitvoert.

Duidelijk en verhelderend

De trainingen waren duidelijk en verhelderend. Ik kan nu zelfstandiger werken en ben zelfverzekerder.

Meer kans op werk

Ik heb veel geleerd in korte tijd. Ik heb nu meer kans op werk. En ook voor thuis is het handig, niets is meer ingewikkeld.

Gewaardeerd met een 8,5

Het eindcijfer voor de ingeleverde module bij NCOI is gewaardeerd met een 8,5. Daar ben ik erg tevreden mee en wil je graag bedanken voor de fijne samenwerking. Jij bent een docent die niet met alle antwoorden van de opdrachten genoegen nam en wilde graag net iets meer weten. Dat heb ik als zeer prettig ervaren en zo haal je net even dat stukje meer uit de cursist. Nogmaals bedankt.

Overal antwoord op

"Ik heb veel geleerd, vooral ook de praktische kant. We kregen een mooie map, wat alles duidelijk maakte en Sijbrand weet overal antwoord op."

Zelf handelen in de praktijk

"Ik heb door de training meer inzicht over het algeheel en kwa tekening inzicht meer kijk erop. Ik vond dat Sijbrand ons op een goede manier behandelde en dan bedoel ik het zelf laten handelen in de praktijk. Want daar leer je tenslotte het meest van."

Veel geleerd

"Tijdens de opleiding is veel duidelijk voor me geworden en ik heb veel geleerd. Ik heb goede begeleiding gekregen, dus ik heb een goede ervaring met Sijbrand."

Kennis gekregen van elektro

"Door deze cursus heb ik kennis gekregen van elektro, waarvan ik eigenlijk niets wist. Sijbrand kan de stof goed en duidelijk overbrengen."

Geduld

"Sijbrand kan alles goed uitleggen en heeft het geduld om zelfs ons iets uit te leggen. Vooral de laatste 2 lessen vond ik zeer interessant."

Bijspijkeren

Er zijn in de loop der jaren toch wel wat kleine dingen weer veranderd en daarom is het wel prettig om dat te horen. Verder is het ook wel handig om de dingen die je wel weet weer een keer te behandelen. Al met algoed om dit te doen.

Top ervaring!

"Onlangs de cursus elektro-basis gevolgd bij dhr. Seine. Top ervaring! Zijn kennis is overweldigend en zijn gedrevenheid is enorm inspirerend. Absoluut een aanrader!"

Klaar voor de toekomst

"Onder leiding van Sijbrand een cursus elektrotechniek gevolgd, mijn kennis is weer heel goed opgefrist en ben weer helemaal klaar voor de toekomst het was enorm leerzaam mede door alle kennis van Sijbrand."

Cursus op maat

"Met Sijbrand hebben we een herhalingscursus NEN3140/NEN1010 georganiseerd. Door vooraf in gesprek te gaan met diverse medewerkers binnen het bedrijf kon hij een cursus op maat aanbieden. Deze cursus werd goed ontvangen."

Deskundigheid

"Ik heb Sijbrand ervaren als een zeer deskundige, flexibele en plezierige persoon tijdens mijn cursus. Vooral de manier waarop Sijbrand zijn deskundigheid weet te vertalen naar het niveau waarop ik momenteel acteer, vindt ik bijzonder. Dank!"

Bedankt

"Sijbrand Seine heeft me goeie raad en begeleiding gegeven tijdens de basisopleiding elektrotechniek. Zeer gewaardeerde man met erg veel kennis! Bedankt voor de hulp!"

Snelle uitleg

Docent was heel alert tijdens de praktijkopdrachten. Ik hoefde hem helemaal niet te vragen voor iets en vervolgens lang wachten dat iemand zou komen voor uitleg of hulp.

Handig voor de toekomst

Het is een prettige cursus om te doen. Hebt tijdens de cursus veel geleerd. Iets waar ik in de toekomst wat aan hebt.

Juiste manier aangeleerd

Waardevolle herinstructie met de nadruk op veilig werken met elektrische installaties. Gevaar van ruime ervaring is dat de juiste werkwijzen wat naar de achtergrond gaan. Je wordt nu weer een juiste manier en volgorde van handelen aangeleerd.

Theorie en praktijk gekoppeld

Zeer positief, omdat de theorie en de praktijk goed aan elkaar werd gekoppeld en werd toegespitst op onze eigen werkzaamheden.