Werkwijze

Oriëntatie
Sijbrand Seine levert maatwerk. Daarom zal hij eerst een oriënterend gesprek met u voeren om alle wensen en mogelijkheden te inventariseren.

Offerte
Daarna kunt u een voorstel verwachten over zijn aanpak en de termijn waarbinnen hij dit denkt te realiseren.

Uitvoering
Tijdens de uitvoering werkt Sijbrand Seine volgens uw regie. U schept de randvoorwaarden en de dwingende factoren in de opleiding van uw medewerker(s) of leerling(en). Sijbrand Seine begeleidt uw medewerker/leerling in de praktijk van a tot z en leidt hen op tot zelfstandige en vakbekwame medewerkers, waarbij uw 1e monteurs tot een minimum belast worden.

Tussentijds en na afloop vindt een evaluatie plaats met de betreffende medewerker(s) of leerling(en) en u als opdrachtgever.

Facturering
Gedurende de uitvoering ontvangt u maandelijks een factuur. De betalingstermijn voor deze factuur is dertig dagen (zie hiervoor ook de algemene voorwaarden).

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer

Zeer goed gegeven cursus. Ik heb weer veel opgestoken en geleerd. Echt zinvol. Hele goede cursusleider die die verhaal continu boeiend heeft verteld.

Deelnemer via ROVC