Missie en visie

Maatwerk is winst
De missie van Sijbrand Seine Mens en Techniek is het potentieel van mensen vergroten door hun (technische) kennis te verdiepen en hen liefde bij te brengen voor het vak van machinebouwer, operator of elektrotechnicus. In onze werkwijze hanteren we het principe: leren denken – leren zien – leren handelen.

De visie van Sijbrand Seine Mens en Techniek op:

Begeleiden:
– De ander zelf leren lopen, in plaats van op de rug nemen.
– Samen op pad gaan om te zoeken naar de weg die leidt naar de bestemming.
– Een boom groeit niet sneller door aan de bladeren te trekken.

Opleiden:
– Vaardig worden door te doen.
– Weten omzetten in authentiek handelen.
– Theorie is niet het doel, maar een middel om in gemeenschappelijke taal te communiceren.
– Theorie is een model waarin ervaringen kunnen worden geanalyseerd.

Leren:
– Mensen willen veranderen, maar niet veranderd worden.
– Ik kan jou niet laten leren, maar jij kunt van mij en van een ander leren.

Werkhouding:
– Respect voor elkaar.
– Betrouwbaarheid.
– Betrokkenheid.
– Gedeelde verantwoordelijkheid.
– Als een goed huisvader je vak uitoefenen.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.