Opleidingen en cursussen elektrotechniek

Elektrotechniek is een veelzijdig vakgebied waarbij de toepassing van elektriciteit en elektromagnetische velden centraal staan. In de dagelijkse praktijk krijgen elektrotechnici te maken met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Sijbrand Seine Mens en Techniek verzorgt de volgende maatwerkopleidingen en -cursussen elektrotechniek:

      • Elektrotechniek voor beginners
      • Basis elektrotechniek (vergelijkbaar met een cursus basisdiploma elektrotechniek)
      • Elektrotechniek voor gevorderden

De maatwerkopleidingen worden volledig aangepast op de wensen en eisen uit de dagelijkse praktijk. Welke elektrotechnische werkzaamheden moet een medewerker zelfstandig en vakbekwaam kunnen uitvoeren? De dagelijkse werkzaamheden van de medewerker of medewerkers vormen de basis van iedere training. Sijbrand Seine Mens en Techniek verzorgt elektrotechniek cursussen in Zwolle en omgeving. Dit kan op locatie bij het bedrijf of op de eigen trainingslocatie.

Opleiding op de werkvloer
Onderwerpen die centraal kunnen staan tijdens een cursus zijn onder meer spanning, stroom en elektrische weerstand, gebruik van meters, componenten aansluiten op gelijke en wisselspanning, schemalezen en storingzoeken. De opleidingen en trainingen zijn altijd maatwerk, daarom hebben we eerst een oriënterend gesprek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Een opleiding vindt voornamelijk plaats op de werkvloer. Daardoor kunnen de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan tijdens het leertraject. Een opleiding kan voltijd worden ingepland, maar ook een opleiding elektrotechniek deeltijd is natuurlijk mogelijk.

De jarenlange ervaring en kennis van de opleiders komen specifiek aan bod tijdens de opleidingen en cursussen elektrotechniek. We kennen de praktijk van binnenuit. De vertaling van theorie naar praktijk staan bij iedere opleiding of cursus centraal. In tegenstelling tot een cursus elektrotechniek online staat de praktijk van de cursist centraal tijdens de volledige opleiding. Een voorbeeld van de vertaling van theorie naar de praktijk is de toepassing van de verschillende NEN-normen.

Meer informatie
Sijbrand Seine Mens en Techniek is een enthousiaste opleider. We werken resultaat- en doelgericht, maar verliezen de mens niet uit het oog. We analyseren snel de problematiek en brengen waar nodig nieuwe structuur aan. Sijbrand Seine Mens en Techniek is gevestigd aan de Loggerweg 4-6 in Zwolle en is regionaal werkzaam.

Wilt u een opleiding elektrotechniek in Apeldoorn, Zwolle of andere plaats laten verzorgen? Of heeft u vragen over de opleidingen en cursussen elektrotechniek, neem dan vrijblijvend contact op met Sijbrand Seine Mens en Techniek.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.