Nieuwe workshop ‘Elektrotechniek voor vissermannen’

  • 11 oktober 2016

Sijbrand Seine Mens en Techniek introduceert een nieuwe workshopreeks, speciaal voor vissermannen. ‘Elektrotechniek voor vissermannen’ leert deelnemers in 6 dagdelen onder andere elektrotechnische tekeningen lezen, relaisschakelingen maken en elektromotoren aansluiten.

De workshopreeks ‘Elektrotechniek voor vissermannen’ is speciaal ontwikkeld voor wie werkzaam is in de pulsvisserij. Het doel van de lessen is om de basisvaardigheden van de elektrotechniek eigen te maken. De cursus is grotendeels praktijkgericht, maar wordt ondersteund met de nodige theorie.

Deze korte opleiding is opgebouwd uit verschillende thema’s, zoals:

  • Meten is weten
  • Wat zijn draaistroom en krachtstroom?
  • Elektrotechniek en plusvisserij

Deze workshop bestaat uit 6 zaterdagochtenden. Omdat de groepen uit slechts 6 deelnemers bestaat, is er veel ruimte om vragen te stellen en persoonlijke aandacht. Vanwege het praktische karakter van deze workshopreeks kunnen deelnemers de geleerde vaardigheden direct toepassen in de praktijk.

Aanmelden?

De workshop ‘Elektrotechniek voor visserman’ is op aanvraag. De verschillende thema’s kunnen indien gewenst aan boord van een kotter worden behandeld. De cursusreeks kan ook worden gegeven op locatie bij Sijbrand Seine Mens en Techniek in Zwolle. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!