Nieuwe cursus ‘Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici’

  • 6 juli 2014

Sijbrand Seine Mens en Techniek start in september met de tweede reeks workshops ‘Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici’. De cursussen zijn voor monteurs en technisch operators met weinig ervaring met elektrotechniek, maar ook voor hobbyisten die de basisvaardigheden onder de knie willen krijgen.

Na het grote succes van de vorige opleidingsreeks en de toenemende belangstelling is er een extra opleidingsronde ingepland.?De korte opleiding is opgebouwd uit zes avonden met elk een eigen thema. De reeks start met ‘Meten is weten’, gevolgd door ‘Lichtschakelingen en schema’s’, ‘Relaisschakelingen en schema’s’, ‘Draaistroom’, ‘Elektromotoren 1 aansluiten en schema’s’ en tot slot ‘Elektromotoren 2 aansluiten en schema’s’. De workshops zijn voor 70 procent praktijkgericht en worden ondersteund met theorie.

Bevoegd opleider
“Deelnemers kunnen per avond inschrijven of het complete cursustraject volgen”, vertelt Sijbrand Seine. “De geleerde vaardigheden kunnen bovendien worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).” Seine is een bevoegd en deskundig opleider en begeleider van technisch personeel. Vanuit zijn bedrijf Sijbrand Seine Mens en Techniek biedt hij opleidingen en cursussen voor technici en niet-technici.

Aanmelden
De workshops vinden van 18.30 uur tot 21.00 uur plaats aan de Loggerweg 4-20 in Zwolle en worden gegeven op 9 en 23 september, 7 en 21 oktober en op 4 en 18 november. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.