MVO

Maatschappelijk betrokken
Sijbrand Seine Mens en Techniek is een maatschappelijk betrokken onderneming. Vanuit dit oogpunt leveren we onder de noemer MVO op vrijwillige basis diensten om de kennis over techniek in de samenleving te vergroten.

Vrije School Michaël Zwolle

Op de Vrije School Michaël te Zwolle heeft Sijbrand Seine een bijdrage geleverd aan de Week van de Techniek.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Zeer goed gegeven cursus. Ik heb weer veel opgestoken en geleerd. Echt zinvol. Hele goede cursusleider die die verhaal continu boeiend heeft verteld.