“Meer kennis die ik kan toepassen in de praktijk”

  • 18 februari 2015

Op dinsdag 17 februari werd een nieuwe workshopreeks Elektrotechniek succesvol afgesloten bij Sijbrand Seine Mens en Techniek. Tijdens de workshops staat centraal dat de deelnemers hun kennis leren toepassen in de praktijk. “Sijbrand is één en al techniek, daar kun je veel van leren”, vertelt deelnemer Sabri Seikh.

Tijdens de workshopreeks ‘Vervolg Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici’ krijgen deelnemers kennis over onder andere complexe schema’s, sensoren, frequentieregelaars en storingzoeken. De eerste workshopreeks van 2015 is een soort maatwerktraject geworden waarbij we Sabri, een medewerker van Breman Kampen BV hebben begeleid en opgeleid.

Meer kennis
“Sijbrand heeft mij goed begeleid tijdens de workshops. Hij heeft me zaken die mij nog onduidelijk waren op een begrijpelijke manier uitgelegd”, vertelt Sabri Sheikh. “We hebben onderwerpen behandeld die in de praktijk aan bod komen. Dit is door Sijbrand helder en duidelijk uitgelegd, waardoor ik meer kennis heb die ik kan toepassen in de praktijk.”

Bij de begeleiding van Sabri is gedeeltelijk maatwerk geweest, omdat de lessen zijn aangepast op zijn bestaande opleiding. “De workshops zijn aangepast op mijn lessen. Bij Sijbrand heb ik onder andere meer kennis opgedaan over NEN 1010, NEN 3140 en inbraakinstallaties.”

Nieuwe basisreeks
Sinds 2014 verzorgt Sijbrand Seine workshops op basis van open inschrijvingen. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het volledige cursustraject, maar ook per avond. De behandelde kennis en vaardigheiden kunnen worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140). Op dinsdag 3 maart gaat de basisreeks ‘Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici‘ weer van start.