Elektrotechniek Zwolle

De techniek maakt continu veranderingen door. Als gevolg van innovaties en vernieuwingen zijn nieuwe vaardigheden steeds meer van belang binnen bedrijven waar techniek een grote rol speelt. Opleiding en bijscholing van technische medewerkers kan dan cruciaal zijn. Hebben medewerkers voldoende kennis en ervaring om hun dagelijkse werkzaamheden vakbekwaam uit te voeren? Tijdens de opleidingen van Sijbrand Seine Mens en Techniek staat de dagelijkse praktijk van een medewerker centraal. De dagelijkse werkzaamheden vormen de leidraad van de opleiding.

Sijbrand Seine Mens en Techniek is gespecialiseerd in diverse maatwerkopleidingen en trainingen:

      • Elektrotechniek opleiding voor beginners
      • Basis elektrotechniek
      • Elektrotechniek voor gevorderden

Een opleiding of cursus kan dus op locatie plaatsvinden of op de trainingslocatie van Sijbrand Seine Mens en Techniek. Een elektrotechniek cursus op de werkvloer heeft als grote voordeel natuurlijk dat de dagelijkse taken van medewerkers gewoon door kunnen gaan. Tijdens een opleiding werkt Sijbrand Seine volgens de regie van de organisatie. Die schept de randvoorwaarden van de opleiding van medewerkers en/of leerlingen binnen het bedrijf. Een opleiding kan worden verzorgd op locatie bij het bedrijf of op de trainingslocatie van Sijbrand Seine Mens en Techniek in Zwolle.

Tijdens een maatwerktraining elektrotechniek in Zwolle door Sijbrand Seine Mens en Techniek komen onder andere elektrotechnisch schemalezen, componenten aansluiten op gelijke en wisselstroom, storingzoeken, het gebruik van meters, spanning, stroom en elektrische weerstand en besturingstechniek aan bod. Een opleiding elektrotechniek (deeltijd of voltijd) wordt altijd toegespitst op de taken waar een werknemer dagelijks mee te maken heeft. Dankzij het maatwerk blijven ?overbodige? onderdelen achterwege en wordt juist gefocust op de belangrijke praktische onderdelen. Dat is een wezenlijk verschil met een cursus elektrotechniek online.

Sijbrand Seine is een bevoegd en deskundig opleider en begeleider van technisch personeel. Na werkzaam te zijn geweest als monteur en 1e monteur is hij het onderwijs ingerold. De verbinding tussen theorie en praktijk vormt dan ook een belangrijk onderdeel tijdens de trainingen en opleidingen. Het is de missie van Sijbrand om het potentieel van mensen te vergroten door hun kennis van elektrotechniek te verdiepen en hun de liefde voor het vak bij te brengen. Voor een elektrotechniek in Zwolle en omgeving bent u dus aan het juiste adres bij Sijbrand Seine Mens en Techniek.

Meer informatie
De techniek verandert voortdurend in een flink tempo, waardoor nieuwe vaardigheden steeds meer van belang zijn binnen organisaties. Bent u werkgever of medewerker en heeft u vragen over een opleiding elektrotechniek in Zwolle en omgeving door Sijbrand Seine Mens en Techniek, neem dan vrijblijvend contact op.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Aaldert

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer