Workshop ‘Elektrotechniek voor vissermannen’

De workshop ‘Elektrotechniek voor vissermannen’ is voor de visserman die weinig ervaring heeft op het gebied van elektrotechniek, maar die wel de basisvaardigheden van elektrotechniek voor de pulsvisserij onder de knie wil krijgen.

De workshops zijn voor 70 procent praktijkgericht en worden ondersteund met theorie. Deelnemers werken in groep van maximaal 6 personen en de geleerde vaardigheden kunnen leiden tot het uitvissen van een eventuele storing aan de elektrische installatie.

Kosten
De kosten, inclusief een studiemap, koffie en thee bedragen € 650,00 exclusief btw. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Duur: 6 x 1 zaterdagochtend. Maximum aantal deelnemers per ochtend: 6.

Thema’s
De workshopreeken zijn opgebouwd uit 6 zaterdagochtenden met elk een eigen thema en gaan van start in overleg met de deelnemers en een minimale groepsgrootte van 4 deelnemers.

Datum Thema
Nader te bepalen Meten is weten
Nader te bepalen Relaisschakelingen en schema's
Nader te bepalen Wat is draaistroom (krachtstroom)?
Nader te bepalen Elektromotoren aansluiten en schema's
Nader te bepalen Storingzoeken in een besturingskast
Nader te bepalen Elektrotechniek en pulsvisserij

Inschrijven voor deze training

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

U krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw aanmelding.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Aaldert

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer