Diensten

Technische bedrijven
Sijbrand Seine is inzetbaar bij machinebouw- installatiebedrijven en technische diensten. Denk hierbij aan het individueel opleiden van uw medewerkers op een specifiek technisch gebied. Of het begeleiden van uw medewerkers op de werkvloer tijdens de opleiding die door hen wordt gevolgd bij een opleidingsinstituut.

Daarnaast kan hij ook uw praktijkopleider zijn, of uw huidige opleider (tijdelijk) vervangen.

Sijbrand Seine kan ook namens u uw klanten instrueren bij de ingebruikname van een technisch product dat u heeft geleverd. Hierbij worden uw 1e monteurs niet extra belast, omdat Sijbrand Seine de begeleiding en oplevering van uw project op zich neemt. De uitvoering wordt gedaan door uw (leerling)monteurs op de leerwerkplek.

Opleidingsinstituut
Sijbrand Seine heeft de mogelijkheid om de maatwerkopleidingen op zijn eigen lokatie te verzorgen.

Werkgebied
Sijbrand Seine is flexibel inzetbaar. Een greep uit de opleidingen die ik voor u kan verzorgen:

  • Mechatronica (pneumatiek, hydrauliek)
  • Elektrotechniek voor beginners
  • Basis elektrotechniek
  • Elektrotechniek voor gevorderden
  • Storingzoeken
  • Schemalezen
  • Nen 3140 (VOP, VP, IW en WV)
  • Nen 1010

Meer weten?
Lees hier meer over de missie en visie van Sijbrand Seine of zijn werkwijze. U kunt ook direct contact opnemen voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

Rio Allanda van MyLaps Haarlem

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Danny Stoelinga van MyLaps Haarlem

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Wouter Kramer van Piet Brouwer

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.

Deelnemer van Piet Brouwer

Zeer goed gegeven cursus. Ik heb weer veel opgestoken en geleerd. Echt zinvol. Hele goede cursusleider die die verhaal continu boeiend heeft verteld.

Deelnemer via ROVC