Werkgebied

Technische bedrijven
Sijbrand Seine Mens en Techniek is onder meer inzetbaar bij machinebouw- en installatiebedrijven en technische diensten. Denk hierbij aan het individueel opleiden van uw medewerkers op een specifiek technisch gebied. Of het begeleiden van uw medewerkers op de werkvloer tijdens de opleiding die door hen wordt gevolgd bij een opleidingsinstituut.

Daarnaast kunnen we ook uw praktijkopleider zijn, of uw huidige opleider (tijdelijk) vervangen.

De trainers kunnen ook namens u uw klanten instrueren bij de ingebruikname van een technisch product dat u heeft geleverd. Hierbij worden uw 1e monteurs niet extra belast, omdat wij de begeleiding en oplevering van uw project op ons nemen. De uitvoering wordt gedaan door uw (leerling)monteurs op de leerwerkplek.

Opleidingsinstituut
We hebben de mogelijkheid om de maatwerkopleidingen op onze eigen locatie te verzorgen.

Werkgebied
We zijn flexibel inzetbaar. Een greep uit de opleidingen die we voor u kunnen verzorgen:

  • Mechatronica (pneumatiek, hydrauliek)
  • Elektrotechniek voor beginners
  • Basis elektrotechniek
  • Elektrotechniek voor gevorderden
  • Storingzoeken
  • Schemalezen
  • Nen 3140 (VOP, VP, IW en WV)
  • Nen 1010

Meer weten?
Lees hier meer over de missie en visie van Sijbrand Seine Mens en Techniek of onze werkwijze. U kunt ook direct contact opnemen voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.