Deelnemers behalen certificaat Elektrotechniek

  • 10 juni 2015

De deelnemers van de workshopreeks Elektrotechniek van Sijbrand Seine Mens en Techniek hebben op dinsdag 9 juni hun certificaat in ontvangst genomen. “Ik heb nu meer kennis om onder meer storingen en problemen in de toekomst zelf op te kunnen lossen”, vertelt één van de deelnemers.

Tijdens deze vervolgreeks op de opleiding ‘Elektrotechniek voor niet-elektrotechnici’ hebben de deelnemers alle vaardigheden geleerd die variëren van complexe schema?s en frequentieregelaars tot sensoren en storingzoeken. De geleerde vaardigheden kunnen worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).

“Het was een leuke en informatieve cursus waarbij een praktische manier van leren centraal staat. Dankzij de kleine groep was er voldoende tijd om vragen te stellen en extra persoonlijke uitleg te krijgen van de trainer.”

Inschrijven september
Op 8 september start de nieuwe editie van de workshopreeks voor medewerkers die zijdelings met elektrotechniek in aanraking komen. De korte, praktische opleiding is opgebouwd uit zes avonden met elk een eigen thema. Deelnemers kunnen per avond inschrijven of het complete cursustraject volgen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.sijbrandseine.nl.