Workshops Basis Elektronica

Kennis van elektronica komt in diverse vakgebieden goed van pas. Vaak ontbreekt het medewerkers echter aan een gedegen basiskennis. Speciaal voor wie de basisvaardigheden van elektronica onder de knie wil krijgen, heb ik de cursusreeks ‘Basis Elektronica’ ontwikkeld. Tijdens de cursussen krijgen de deelnemers onder andere de basiskennis over weerstanden, transistoren en spanningsregelaars onder de knie en kunnen ze de opgedane kennis tegelijkertijd toepassen in de praktijk.

De workshops zijn ontwikkeld voor monteurs die affiniteit hebben met sterkstroomelektrotechniek en bijvoorbeeld af en toe een printplaat tegenkomen en denken: hoe werkt dit? Ook zijn de workshops geschikt voor hobbyisten die meer willen weten van de hoed en de rand van de diverse elektronicacomponenten, waarmee zij bijvoorbeeld hun modelbaan draaiende houden.

Het startniveau is basis. Dit wil zeggen er is geen voorkennis nodig is, alleen een gezonde mate van interesse in de materie van elektronica. De workshopreeks is voor 70 procent praktijkgericht en wordt ondersteund met de nodige theorie. De behandelde kennis en vaardigheden kunnen bovendien worden meegenomen in de aanwijzing voor VOP (NEN 3140).

Inclusief Arduino-pakket
Voor een deel zijn de workshops opgebouwd rondom de ontwikkelomgeving van Arduino. Het doel hiervan is dat deelnemers zich na de workshopreeks thuis verder kunnen bekwamen in de elektronica met de tool Arduino.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het volledige cursustraject, maar in overleg ook per avond. Om iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, is er plek voor maximaal 6 personen per avond of ochtend.

Kosten
De kosten, inclusief een Arduino-starterspakket, studiemap, koffie en thee bedragen € 650,00 exclusief btw. Deelname aan een afzonderlijke workshop is mogelijk in overleg. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder of neem persoonlijk contact op via info@sijbrandseinemensentechniek.nl

Direct inschrijven

Opleidingsschema
De workshopreeks is opgebouwd uit onderstaande thema’s en onderwerpen:

Datum Thema Onderwerpen
Momenteel geen beschikbare data

Inschrijven voor deze training

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

U krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw aanmelding.

Sijbrand Seine Mens en Techniek heeft een goede training Basis Elektro en VOP georganiseerd. Ik heb nu onder andere meer kennis van storingzoeken en veel tips gekregen. Sijbrand is heel behulpzaam en heeft veel kennis in huis. Ik geef de training een 9.

Sijbrand Seine heb ik ervaren als een zeer prettig en behulpzaam iemand met veel kennis. Ik heb nu iets om op terug te vallen bij storingen. Ik geef de training van Sijbrand Seine Mens en Techniek een 9.

De training was goed en leerzaam, veel informatie in een korte tijd. Dankzij de training ben ik zelfstandiger in de praktijk. Ik geef de cursus een 8. Van mij hadden er meer trainingsdagen mogen zijn!

Sijbrand is een goede leermeester. Hij leert je alles stap voor stap en daarmee is een goede basis gelegd. Daarmee sta je in de praktijk steviger in je schoenen. Ik geef de training een 10!

Het was erg leuk en vooral leerzaam. De training storingzoeken helpt mij om een volwaardig monteur te worden. In één woord: super.